Sneltransport
GVH X-PRESS - Sneltransport
1. Sneltransport
Het principe is simpel. Je contacteert ons om een pakket, een document of eender wat te bezorgen en wij doen al de rest. We halen het pakket zo snel mogelijk op en bezorgen het persoonlijk en tijdig op de afgesproken plaats. Of het nu een staaltje is dat met spoed moet worden overgebracht naar het labo in Berlijn of 3 paletten die moeten worden geleverd in Zeebrugge. Je kan rekenen dat dit op een correcte manier gebeurt met veel zorg voor het pakket.

Geen enkele vraag gaan wij uit de weg. Voor elke opdracht bekijken wij wat de beste oplossing is om jouw pakket op een zo efficiënt mogelijke manier op zijn bestemming te krijgen. En dit alles natuurlijk zowel nationaal als internationaal. Of zoals Gert het zelf verwoordt : "zo ver als wielen draaien". We beschikken over een uitgebreid wagenpark om aan ieders noden te voldoen.

En ons cliënteel? Dat bevindt zich vooral in de B-to-B wereld, zoals lokale KMO's, maar ook particulieren kunnen op ons beroep doen.

Aangezien wij staan voor een snelle en efficiënte service, kan je ons bellen op elk moment van de dag! Er staat 24u/24 en 7d/7 iemand tot jouw dienst om je verder te helpen.
GVH X-PRESS - Sneltransport - Dedicated transport
2. Dedicated transport
Is de opdracht iets complexer en is het niet zomaar een pakketje van punt a naar punt b brengen? En heb je speciale wensen?

Dan spreken we over dedicated transport!

We zoeken een pasklare oplossing voor iedere aanvraag. Moet er bijvoorbeeld een tussenstop worden gemaakt, waar bepaalde handelingen moeten worden gedaan, dan kan dat ook. Onze flexibiliteit kent geen grenzen.

En wat buiten de lijntjes kleuren, daar zijn we niet vies van!
GVH X-PRESS - Sneltransport - On board courier
3. On board courier
De naam spreekt voor zich! We nemen uw pakket mee 'on board' van de eerstvolgende lijnvlucht en we zorgen ervoor dat dit vliegensvlug op de bestemming geraakt. Wij komen het pakketje bij u ophalen en verder hoeft u zich over niets nog zorgen maken. Wij zorgen voor alles. Van het boeken van de vlucht tot het verzorgen van de douanevoorschriften enz ... En ook dit vanzelfsprekend wereldwijd.

Uw pakket moet wel passen in de handbagage en voldoen aan de veiligheidsvoorschriften voor vloeistoffen.

Onze gekste ervaring? Een koffer vol kledij voor een fotoshoot naar Zuid-Afrika brengen voor een gevestigde waarde binnen het fashion landschap! En dat natuurlijk via de eerstvolgende lijnvlucht!

Je ziet, ook on board gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.